featured

Yaz sezonunu açan Nurgül Yeşilçay Marmaris’te bikiniyle yakalandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un kaosundan kaçıp İzmir’e yerleşip köy hayatı yaşamaya başlayan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, yaz sezonunu Marmaris’te açtı. Uzun süredir gözlerden uzak, doğayla iç içe bir yaşam süren Yeşilçay, sevgilisi Necati Kocabay ile çıktığı tatilde magazin muhabirlerinin radarına takıldı.

Daha önce kendisine yöneltilen selülit sorularına esprili bir dille, “Selülitlerimi magazincilere saklıyorum” diyerek meydan okuyan güzel oyuncu, bu kez karşısında muhabirleri görünce panik yaşadı.

KAMERALARI GÖRÜNCE TATİL KEYFİ YARIM KALDI

Sevgilisiyle birlikte Marmaris’in sakin bir koyunda deniz ve güneşin tadını çıkaran Yeşilçay, flaşların patlamasıyla neye uğradığını şaşırdı.

Muhabirleri fark eder fark etmez şezlongundan fırlayan ünlü oyuncu, ilk iş olarak pareosuna sarıldı. Gazetecilere görüntü vermemek için yoğun çaba sarf eden Yeşilçay, pareosunu giydikten sonra sevgilisi Necati Kocabay ile birlikte bulundukları alanı apar topar terk etti.

KEYFİ YERİNDE

Şehir hayatını geride bırakıp İzmir’in Kuşadası yakınlarındaki Çınar Köyü’ne yerleşerek sakin bir köy hayatı yaşamaya başlayan çiftin, her şeye rağmen keyfinin yerinde olduğu gözlendi. Doğal yaşamın enerjisi yüzüne yansıyan Nurgül Yeşilçay, kameralara yakalanmış olsa da formundan ve neşesinden bir şey kaybetmediğini bir kez daha kanıtladı.

Yaz sezonunu açan Nurgül Yeşilçay Marmaris’te bikiniyle yakalandı