Kelebek Magazin

Hafta sonu kaçamağı için mükemmel 5 yeni sezon çanta 2022

2022 yılı seyahatlerinizde en iyi yol arkadaşınız olacağı yeni sezon çantaların kısa bir listesi. Mükemmel tatil çantası, çok yönlü, sağlam ve …


2022 yılı seyahatlerinizde en iyi yol arkadaşınız olacağı yeni sezon çantaların kısa bir listesi. Mükemmel tatil çantası, çok yönlü, sağlam ve elbette modaya uygun olandır. Hafta sonu kaçamağınız için bir çanta veya güneşlenmek için dışarıda geçireceğiniz bir gün için güzel bir plaj çantası arıyorsanız, bu olmazsa olmaz yeni sezon 2022 çantalarından bazılarına göz atın.

Yazın olmazsa olmaz 5 yeni sezon 2022 çanta modeli​

1. Dior Book Tote​

Çarpıcı çizimler, canlı pop tonları ve göz kamaştırıcı çiçek patlamaları, Dior’un en yeni Chez Moi yaz koleksiyonundan bu , hayallerimizdeki plaj çantası.

2. Saint Laurent Icare​

Saint Laurent’in Icare çantası adını verdiği sezonun özel yeni çantası, Yunan mitolojik karakteri Icarus’tan ilham alıyor. Merkezdeki sembolik logo, bir mücevher parçası olarak elle tasarlanıp şekillendirildi ve güneşi mükemmel bir şekilde yakalamak ve Icarus’un kanatları gibi parlamak için çantanın ortasına yerleştirildi. Eşsiz, sahip olunması gereken bir koleksiyon parçası.

3. Versace

Versace 2022 Yaz koleksiyonu, tamamen güven ve özgürlükle ilgili. Yeni sezon çanta çeşitlerinin bol olduğu koleksiyon, çapraz askılı çanta şeklinde şehir sakinleri ve parti müdavimleri için harika bir seçenek sunuyor. Ayarlanabilir askısıyla son derece çok yönlü modern ve klasik arasında bir çanta.

4. Bottega Veneta Padded Cassette

5. Dior Vibe Bowling Çantası

Dior, karşı konulmaz bir yeni sezon çantasıyla yine göz dolduruyor. Yeni Dior Vibe serisinden bu bowling çantası, hızlı bir kaçamak için mükemmel boyuttadır ve size jet sosyetenin siluetiyle birlikte lüks bir şıklık sunar. Hafif gövdesi ve kauçuk tabanı (spor ayakkabı tabanlarından ilham alınarak) çantanın sizin kadar harekete hazır olduğu anlamına gelir.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ