Kelebek Magazin

GÜNAY ACAR URLA DAM KİTAP FESTİVALİ’NDE SAHNE ALIYOR

 

Oyuncu Nazan Kesal ve Ercan Kesal’ın sahibi olduğu Urla Dam, kültür ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bu yıl düzenlenen Kitap Festivali kapsamında, 23 Temmuz günü müzikseverleri özel bir etkinlik bekliyor.

Festivalin en dikkat çeken etkinliklerinden biri olan Piyano Eşlikli Şan Dinletisi, soprano Günay Acar’ın güçlü sesiyle hayat bulacak. Aryalardan müzikallere, klasik Türk müziğinden tangolara ve türkülere uzanan geniş ve çoksesli bir repertuarla sahne alacak olan Günay Acar,  performansıyla izleyenlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak.

Piyano eşliğinde gerçekleşecek bu özel konser, Urla’nın ruhuna uygun zarif atmosferde gerçekleşecek ve sanatseverlere hem duygusal hem estetik bir deneyim yaşatacak.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ