Kelebek Magazin

En İyi Astroloji Dövmeleri 2022

Bir zodyak dövmesi sizin hakkınızda çok şey söyleyebilir. Bu yazımızda 2022 en iyi astroloji dövmelerini galerimizde paylaşacağız. Takımyıldızlar …


Bir zodyak dövmesi sizin hakkınızda çok şey söyleyebilir. Bu yazımızda 2022 en iyi astroloji dövmelerini galerimizde paylaşacağız. Takımyıldızlar ve gezegenler gibi göksel motifler, şu anda en moda astrolojik dövme tasarımlarından biri. Astrolojik işaretinize dayanan zamansız dövme fikirleri galerimizde sizlerle…

En İyi Astroloji Dövmeleri 2022​

Astroloji, pek çok katmanı olan eski bir uygulamadır, bu nedenle seçenekleriniz sonsuzdur. Doğum haritanızı biliyorsanız, güneşinizi, ayınızı ve yükselen burçlarınızı birleştirmek veya hatta güneş burcunuzun cetvelini dövme yaptırmak gibi özel ve benzersiz bir şey bulmaya çalışın.

Koç Takımyıldızı Dövme Modeli​

Astrolojik dövmeler için iyi bir yol, gerçek takımyıldızı elde etmektir. Koç tasarımı, daha büyük yıldızların dahil edilmesiyle biraz tuhaflık ve özgünlük katıyor.

Koç Geometrik Dövme Modeli​

Koç fikrini temel şekillere indirgeyen minimalist bir geometrik dövme yaptırmayı düşünün. Geometrik şekillerle, daha fazla insan bunun evren için anlamının ve yaşamın burada Dünya’da nasıl şekillendiğinin farkına varıyor, bu nedenle bu tür tasarımlar hala popülerlik kazanıyor.

Koç sembolü Dövme Modeli​

Koç olduğunuzu gösteren gerçekten minimalist bir dövme elde etmek istiyorsanız, temel sembolü dövme yaptırmayı deneyin. Bu özel dövme, ince çizgileri nedeniyle çok hassas bir his veriyor ve parmak yerleşimi onu daha da sevimli hissettiriyor.

Boğa Sembolü Dövme Modeli​

Boğa dövmenizi basit tutmayı tercih ediyorsanız, onu bir sembol tasarımına ayırmayı deneyin. Bu çok basit ve neredeyse elle çizilmiş bir his var. Parmağa yerleştirilmesi de onu çok kişisel bir dövme yapar.

Boğa Çiçek Dövme Modeli​

Boğa çok topraklıdır, ancak bazen biraz kaprisli olmak istersiniz. Bu boğa dövmesi, astrolojiyi tasarım yönü ile birleştirir. Hayvan kafatası kafası, çiçek tasarımı ve narin hilal aylarıyla güçlü bir tezat oluştururken, bir Boğa’nın farklı unsurlarını ve gerçek karmaşıklığını gösteren karanlık bir taraf gösterir.

İkizler Yılanı Dövme Modeli​

İkizler İkizleri sembolize etme eğilimindedir, ancak burçları temsil etmek için iki özdeş elemana sahip herhangi bir şekil veya çift kullanılabilir. Öyleyse biraz düşün ve bul ! Kişisel anlamın ve bağlılığın ötesinde, dövmeniz ne olduğu konusunda acı verici bir şekilde açık değilse, aynı zamanda harika bir sohbet başlatıcıdır.

İkizler Melek ve Şeytan Dövme Modeli​

İkizlerin tipik bir klişesi, “iki yüzlü” olmalarıdır – başka bir deyişle, iyi ve kötü yanları vardır. Bu dövme, saç ve baş aksesuarları dışında bir çift tek yumurta ikizi göstererek bu fikri ortaya koyuyor. Tıpkı omzunuzda melekler ve şeytanlar olması fikri gibi, bazı insanlar İkizler’in aynı anda olduğunu düşünür.

İkizler Yüzleri Dövme Modeli​

İkizlerin’in “iki yüzlü” fikrini başka bir şekilde ele alan bu tasarım, dövmeye eskiz çizgisi efekti vermek için örtüşen çizgiler kullanır. İki yüz, aynı zamanda, İkizler’in her bir “tarafının” bazen kişilik olarak nasıl değişebileceği ile ilgili bir çaba içinde farklı şekillerde görünüyor.

Yengeç Dövme Modeli​

Bazen burcunuzun küçük sembolünü almak yeterli olabilir. Bu Yengeç dövmesi tasarımın temeli olarak minimalist işareti kullanır, ancak aynı zamanda astrolojiyle bağlantı kurmak için ay ve yıldız gibi uzay öğeleri de ekler. Daralan çizgiler aynı zamanda tasarımın hassas bir his uyandırmasını ve neredeyse ağırlıksız bir his vermesini sağlıyor.

Yengeç Takımyıldızı Dövme Modeli​

Sanatçı, bağlantı olarak küçük noktalar ve yıldızların yerleşimini göstermek için küçük “x” işaretleri kullanarak bu Yengeç tasarımını çok basit tutuyor.

Aslan Geometrik Dövme Modeli​

Aslanlar (gururla) aslan tarafından temsil edilir ve bu hayvan tasarımı bir orman hükümdarına uygundur. Geometrik çizgi sanatı aslanın tabanını oluşturur, ancak çizgilerin kendileri üst üste gelir ve çarpışır.

Aslan Sembolü Dövme Modeli​

Küçük Aslan sembolü dövmenizi biraz renk ekleyerek biraz özelleştirin.

Aslan Takımyıldızı Dövme Modeli​

Aslanların sevdiği tüm gizemi verir. Bu geleneksel takımyıldız dövmesi, daha cesur hale getirmek için gerçek siyah yıldızlar kullanır.

Başak Sembolü Dövme Modeli​

Tüm dövme yapmadan zodyak sembolünüzü içeren daha büyük bir tasarım istiyorsanız, bu Başak gibi bir şey düşünün. Tasarımın en büyük yönü, hemen göze çarpan çiçektir. Bununla birlikte, Başak sembolü, gözünüzü doğrudan ona yönlendirmek için odak noktasının altında ortalanmıştır.

Başak Dövme Modeli​

Başak bir bakire ile sembolize edildiğinden , astrolojiyi kolayca temsil edebilecek birçok kadın çeşidi vardır. Bu dövme, değişen çizgi kalınlığı ve yoğun gölgeleme dahil olmak üzere farklı siyah mürekkep tekniklerinin bir karışımını kullanır. Kadın birçok ayrıntıya sahipken, Başak sembolünü ve zodyak ile olan bağlantısını anında bulmak göz için kolaydır.

Başak Takımyıldızı Dövme Modeli​

Belki de öne çıkan tüm takımyıldız dövmelerinin en eşsizi olan bu takımyıldız dövmesi, Başak’ın gücünü herkese göstermek için cesur bir taslak kullanır. Yıldız boşluklarının yerini siyah noktalar ve taç, kalp ve nota gibi bazı kişisel öğeler alır.

Terazi Ölçeği Dövme Modeli​

Terazi’nin sembolü, denge ve uyumu temsil eden terazidir. Bu hassas ölçekli dövme, daha hassas bir his vermek için sadece ana hatlara sahiptir. Noktalı gölgeleme, dövmeye temiz ve net bir görünüm verir.

Terazi Takımyıldızı Dövme Modeli​

Terazi Minimal Dövme Modeli​

Astroloji dövmenizi mümkün olduğunca minimal tutmak istiyorsanız, bu mükemmel tasarım. Terazi takımyıldızını yalnızca ince çizgiler kullanarak çizen tasarım, yıldız işaretinin ölçek şeklini vurgularken hassas kalır ve çok fazla ayrıntıyla tıkanmaz.

Akrep Dövme Modeli​

Akrep Takımyıldızı Dövme Modeli​

Akrep Sembolü Dövme Modeli​

Yay Takımyıldızı Dövme Modeli​

Yay Ok Dövme Modeli​

Yay, okçu tarafından temsil edildiğinden, herhangi bir yay ve ok görüntüsü, burç için bir astroloji dövmesinde kullanılabilir. Bu ok basit bir taban tasarımına sahiptir, ancak gölgeleme ve çizgi çalışması ayrıntıları ona biraz çekicilik katmaktadır.

Yay Yılanı Ve Tatar Yayı Dövme Modeli​

Bu başka bir okçu tabanlı tasarım olsa da, dövme çok daha fazla ayrıntı ekliyor. Tatar yayının etrafında dönen sanatçı, sembolü dövme yapılan kişiye göre özelleştirmek için ok yerine bir yılan kullanıyor. Nokta kompozisyonu da tasarıma benzersiz, karmaşık bir görünüm kazandırıyor.

Oğlak Kadını Dövme Modeli​

Oğlak Sembolü Dövme Modeli​

Oğlak Keçisi Dövme Modeli​

Kova Su Dövme Modeli​

Balık sembolü Dövme Modeli​

Balık Ve Sembolü Dövme Modeli​

Balık Dövme Modeli​

Balık balıklarının nasıl düzenlenmesi gerektiğine dair gerçek bir kural yoktur ve bu astroloji dövmesi Balık gururunu minimal, tuhaf bir şekilde gösterir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ