Kelebek Magazin

Grimes’tan kızına yeni isim… Elon Musk ile koydukları ismi değiştirdi

Elon Musk’ın eski sevgilisi ve iki çocuğunun annesi Grimes, kızlarının adını değiştirdi. Çift, daha önce de çocuklarına koydukları ilginç isimlerle dikkat çekmişlerdi.

Elon Musk ve Grimes, 2021 yılında kızlarını karşılamışlardı. Taşıyıcı anne aracılığıyla dünyaya gelen minik kızın adı da erkek kardeşi gibi sıra dışı. İkili oğullarına X Æ A-Xii ve ve kızlarına da Exa Dark Sideræl Musk isimlerini koymuşlardı. Ancak Grimes bu ilginç ismi biraz kısaltmaya karar vermiş görünüyor.

23 Mart Perşembe günü Grimes, kızının bir fotoğrafını Twitter’da yayınladı. Anne kız aynı renk tulumlar ve yeşil saçlarla göründü. Grimes, fotoğraflarla beraber Y ejderha emojisi ve gerçek adı Claire’a ithafen C yazdı.

Ardından da bir hayranına verdiği cevapla kızının adını kısalttığını açıkladı: “O artık Y, ya da ‘Neden?’ ya da sadece ‘?’ Ama hükümet bunu anlamayacak, meraklılık, sonsuz soru…”

(Y harfi İngilizcede “Why” yani, neden anlamına gelen sözcükle aynı şekilde okunuyor. Grimes da kızına Y olarak seslenirken buna atıfta bulunuyor.)

Grimes, daha önce de çocuklarının adı konusunda dikkat çekmişti. X’in tam adı orijinal olarak X Æ A-12 idi, ancak adın Kaliforniya adlandırma yasalarını ihlal ettiği bildirildi, bu nedenle “Xii” olarak değiştirildi.

35 yaşındaki şarkıcı ayrıca, kızının fotoğraflarını genellikle mahremiyet için yayınlamadığını ancak, çocuğun burada oldukça tanınmaz göründüğünü belirtti.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ