Kelebek Magazin

Instagram yeni özelliğini tanıttı… Yayın kanalları özeliğini kullanıma sunuyor

Instagram, içerik üreticilerine yönelik yeni özelliğini tanıttı. Meta çatısı altında bulunan platform yeni özelliği sayesinde içerik üreticilerinin takipçileriyle bağlantı kurmasını sağlamayı hedefliyor.

Popüler sosyal medya platformu Instagram yeni özelliklerini kullanıcılarına sunmaya devam ediyor. Meta çatısı altındaki platform şimdi de içerik üreticilerinin takipçileriyle etkileşimlerini artırmaya yönelik özelliğini sundu.

Artık içerik üreticileri, ‘Yayın Kanalları’ adlı yeni özellikle oluşturdukları kanalda takipçileriyle yazı, görsel, video ve hatta anket paylaşabilecekler.

Meta CEO’su Mark Zuckerberg, yeni özelliği test eden ilk kişi oldu ve şirketler üzerine çalıştıkları raporlar hakkında bilgilendirmek için bir Meta Kanal oluşturdu. Şirket, daha sonra ortak çalışma kanalları ve hatta bir soru-cevap bölümü ile özelliklerini genişletmeyi de planlıyor.

Özellik şu anda Amerika Birleşik Devletleri’nde bazı içerik üreticilerine sunuldu; ancak özelliği kullanmak isteyenler için erken erişim talep sayfasından başvuru bulunabilirler. Özelliğin test sürecinden sonra tüm dünyada kullanıma sunulması bekleniyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ