Kelebek Magazin

Süper Lig’de cumartesi ateşi! Zirvede yer yerinden oynayacak…

Fenerbahçe, Süper Lig’in 14. haftasında bugün Giresunspor’u konuk edecek. Son 8 maçında 7 galibiyet ve 1 beraberlik alan; 5 maçlık galibiyet …

Fenerbahçe, Süper Lig’in 14. haftasında bugün Giresunspor’u konuk edecek. Son 8 maçında 7 galibiyet ve 1 beraberlik alan; 5 maçlık galibiyet serisine de ulaşan sarı-lacivertliler, hem zirvedeki puan farkını korumayı hem de Dünya Kupası arasına kayıpsız girmeyi hedefliyor. Sakatlıkları bulunan kaleci İrfan Can, Lincoln Henrique, Gustavo Henrique, Mert Hakan ve Luan Peres ile cezalı Batshuayi, yok. Grip olan Valencia ile son idmanda ayağına darbe alan Emre Mor belirsiz. Crespo ile Ferdi; Trabzonspor maçından önce ceza sınırında.

  • Muhtemel 11’ler:
  • Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Serdar Aziz, Szalai, Alioski, Arao, Crespo, Emre, İrfan Can, Joao Pedro, Rossi.
  • Giresunspor: Onurcan, Talha, Arias, Perez, Alper, Campuzano, Navarrete, Serginho, Görkem, Eguskiza, Bajic.

HANGİSİ KAZANACAK?

Ligin zirvesini ilgilendiren kritik karşılaşmada lider Fenerbahçe’nin aynı puana sahip takipçileri Başakşehir ile Galatasaray, Fatih Terim Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Büyük önem taşıyan maçın bir başka özelliği de Okan Buruk ile Emre Belözoğlu’nun ilk kez rakip olması. Galatasaray altyapısında yetişen, 2000-2001 sezonuna kadar sarı-kırmızılılarda forma giyen, UEFA Kupası dahil birçok başarı kazanan Buruk ile Belözoğlu, 2001-2002 sezonunda da İtalya’nın köklü kulüplerinden İnter’e birlikte transfer olmuştu.

  • Muhtemel 11’ler:
  • Başakşehir: Volkan, Ömer Ali, Duarte, Touba, Hasan Ali, Ndayishimiye, Deniz, Aleksic, Berkay, Chouiar, Okaka.
  • Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Emre, Torreira, Oliveira, Mertens, Raschica, Barış Alper, Icardi.
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ