Kelebek Magazin

Ümraniyespor açılışı Alanyaspor maçıyla yaptı: 3-1

Süper Lig’in yeni ekibi Ümraniyespor, ligdeki ilk galibiyetini Alanyaspor’a karşı aldı. Yenilenen stadında ilk gece maçını oynayan Ümraniyespor …

Süper Lig’in yeni ekibi Ümraniyespor, ligdeki ilk galibiyetini Alanyaspor’a karşı aldı. Yenilenen stadında ilk gece maçını oynayan Ümraniyespor, dolu tribünler önünde coşkulu bir futbol oynadı.

Süper Lig 13. hafta karşılaşmasında Corendon Alanyaspor’u Ümraniyespor, hem ligdeki hem de yenilenen stadındaki ilk galibiyetini elde etti. HangiKredi Ümraniyespor 3-1’lik skorla sahadan üstün ayrıldı.

Mücadelenin 21. dakikasında Umut Nayir’in golü ile 1-0 öne geçen üstünlüğü yakalayan ev sahibi, 38’de Geraldo ile farkı ikiye yükseltti. Konuk ekip Alanyaspor, 56. dakikada Wilson Eduardo ile durumu 2-1’e getirse de, 69’da yine sahneye çıkan Nayir, Ümraniyespor’u 3-1’lik galibiyete taşıdı.

Ligde 3 beraberlik, 8 yenilgisi olan Ümraniyespor, ilk galibiyetini alarak puanını 6’ya yükseltti ve son sırada yer aldı. Alanyaspor ise, 16 puanla ve maç fazlasıyla 9. sırada kaldı.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ