Kelebek Magazin

Ahmet Nur Çebi’den Josef’e markaj: Bırakmam seni!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ankaragücü maçında gördüğü kırmızı karttan dolayı Josef’in tepkisi üzerine Brezilyalı oyuncuyla görüşüp, “Hani …

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ankaragücü maçında gördüğü kırmızı karttan dolayı Josef’in tepkisi üzerine Brezilyalı oyuncuyla görüşüp, “Hani kalmak istiyordun, ne oldu da şimdi fikrin değişti? Sen bizim sembollerimizdensin, gitmeni istemiyoruz” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’ta gündem Josef de Souza… Sambacı, Ankara’da gördüğü kırmızı karttan sonra haksızlığa uğradığını belirtip önceki gün yaptığı basın toplantısının ardından “Artık bu ligde kalamam” mesajı yayınlamıştı. Bu durum karşısında büyük üzüntü yaşayan Başkan Ahmet Nur Çebi, “Bırakmam seni” diyerek Brezilyalı orta sahayla bir görüşme yaptı.

Çebi, “Hani kalmak istiyordun, ne oldu da şimdi fikrin değişti? Sen kulübün sembol isimlerinden oldun. Gitmeni istemiyoruz” ifadelerini kullandı. Josef, Türk futboluna olan güven duygusunun zedelendiğini yineledi.

“DUYGUSAL SÜREÇTEYİM”

Sambacı, Beşiktaş’ı ailesi olarak gördüğünü ifade etti. Brezilyalı yıldız, “Türkiye’de ikinci evimde yaşıyor gibiyim. Beşiktaş’ta futbolu bırakmayı her zaman istiyorum. Duygusal bir sürecin içindeyim” diye konuştu. Bu arada Valerien İsmael’in de Brezilyalı yıldıza destek verdiği öğrenildi. Siyah-beyazlı yönetimin Josef’e ilerleyen yıllarda kulübede de görev vermeyi planladığı ifade edildi.

ATIBA MODELİ JOSEF’E

Yönetim, Brezilyalı yıldız ile uzun süre çalışmak istiyor. Beşiktaş, Josef de Souza’ya futbolu bıraktıktan sonra kulübede görev vermeyi planlıyor. Josef’in de Gordon Milne gibi efsaneler arasında olmak istediği ileri sürüldü. Yönetim, Atiba modelini Josef’e uygulayabilir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ